Suksess!

OM e-208VILKÅR og BETINGELSERKontakt oss

Nye Peugeot e-208

Elegant, sporty og helt elektrisk!

Hadde det ikke vært fint å ha en elektrisk kvalitetsbil, med rene linjer og den aller siste teknologien?

Med helt nye Peugeot e-208 får du akkurat det. Dette er en elbil du kommer til å oppleve som ung, spontan og fremtidsrettet. Den er en lengre, bredere og lavere enn sin forgjenger – mer sporty, rett og slett. For oss er det en stor glede endelig å kunne lansere en elbil man virkelig legger merke til på veien.

Vi har nå stengt muligheten for nye reservasjoner, men åpnet for salg av nye Peugeot e-208. Kontakt din nærmeste forhandler ved spørsmål.

Sjekk priser og utstyr i prislisten, bygg din drømmebil i vår konfigurator, eller les mer om modellen på våre merkesider www.peugeot.no

Vi vil holde alle kunder på reservasjonslisten løpende oppdatert i tiden fremover med relevant informasjon vedrørende levering, utstyr, lading etc. Husk å velge din nærmeste forhandler ved å logge inn på Min Side.

Kundeservice kan kontaktes via:
E-post: peugeot@bos.no
Telefon: 67900208

Våre åpningstider er mandag til fredag kl 08-16.

*Peugeot Norge tar forbehold om endringer i batterikapasitet, rekkevidde og leveringstidspunkt.
**Ved å sende inn en reservasjon aksepterer du de gitte opplysningene under ”vilkår og betingelser” og at forhandler kan ta kontakt med deg for å behandle din forespørsel om reservasjon av ny Peugeot e-208.

Inaktiv bruker

Din økt har utløpt. Vennligst logg inn igjen
Ok